Produkter / Prima Spremitura

Økologisk kosmetikserie

"Prima spremitura" er betegnelsen for olivenolie fra første presning.

"Premi Spremitura" er en helt ny kosmetiklinie baseret på den originale olivenolie. Andre produkter med olivenolie er typisk baseret på vegetabilske olier, som har været igennem en fysisk-kemisk proces. Denne proces forringer oliens oprindelige egenskaber.

"Premi Spremitura" indeholder ceritificeret toscansk olivenolie, som kommer direkte fra landmændenes oliepresse. Det betyder højt aktivt indhold og at produkterne er økonomiske i brug.
 
Klik på billedet og læs mere om det enkelte produkt inden du bestiller.

Makeup-fjerner

200ml
Skønhedens sande hemmelighed ligger i et par enkle trin: En daglig rutine, der hjælper huden i gang om morgenen og får den til at slappe af om aftenen. Omhyggelig rengøring af ansigtet er ikke kun et spørgsmål om personlig hygiejne, men også det første skridt til at holde huden sund, vital og lysende. Nøglen til perfekt ansigtsrensning - uanset om du har fedtet, tør eller kombineret hud - er at bruge dette naturprodukt, som er specielt sammensat til at rense ansigtet. De økologiske vegetabilske olier opløser snavs og rester af make-up, smog og andre miljøforurenende stoffer, som derefter let kan tørres væk med et stykke vat uden at forstyrre hudens balance på samme måde som vaskemidler og sæber.
240,00 DKK
stk.
Makeup-fjerner
Toscanabutikken  | info@toscanabutikken.dk